Wereldtop grasparkieten gebruikt Joels Pro Line

17/11/2016

Zoals beloofd zouden we nog meer namen prijs geven van topkwekers uit de grasparkieten wereld die Joels Pro Line producten gebruiken.

Op de foto zijn de emmertjes eivoer grasparkiet SOFT en DRY te zien, de zadenmengeling Budgie Mix HP alsook de orni luchtwegenspray.

Wie gebruikt reeds de Pro Line grasparkieten : Maarten Heylen, Jac Cuyten, Willie Dokter, Mike Ball, Michael Maroné (foto rechts), Daniel Lutolf (foto links), Rene Heylen, ....

Weldra ook beschikbaar in de Joels Pro Line : Fertical D3 - Vloeibaar calciumsupplement met toevoeging van vit D3 - 12.3% Calcium

Ideaal om gans het jaar door te gebruiken, maar vooral tijdens het kweekseizoen. Helpt bij de productie en het leggen van de eitjes
Gebruik : 10 ml per liter water of 500 gr voer

10 oktober 2016 - Lancering Joels Pro Line

De start van een revolutionair gamma vogelproducten…

Het is eindelijk zover. Door de intensieve samenwerking met diverse topkwekers is de geboorte van de Joels Pro Line een feit.
De geleidelijke lancering start eerst bij grasparkieten met 3 "nieuwe" producten. nl. Joels Pro Line SEED (BudgieMixHP), Joels Pro Line SOFT (vochtig eivoer) en Joels Pro Line DRY (droog eivoer).
Zowel in de breedte (agaporniden, grote parkieten, ...) als in de diepte (vitaminen, mineralen, supplementen) zal de Joels Pro Line snel uitgebreid worden.

Volg de verdere ontwikkeling op onze site of op onze Facebook pagina…

Wat is er nu zo speciaal aan de Joels Pro Line?

 • Ontwikkelt in samenspraak en uitvoerig getest door diverse topkwekers (Al de namen verschijnen binnenkort de revue)
 • Hoogwaardige producten
 • Rode draad doorheen het gamma is het verbeteren van de immuniteit van de vogels om zo de natuurlijke afweer tegen bacteriën en virussen te bevorderen.

Joels Pro Line SOFT Grasparkieten

Het meest complete eivoer op de markt dankzij de medewerking van topkwekers uit de grasparkietenwereld verspreid over gans Europa.

Het eivoer bevat :

 • 10 verschillende gedroogde kruiden met elk hun specifieke eigenschap
 • Gammarus welk zorgt voor dierlijke eiwitten
 • Gedroogde groenten
 • Kokosmeel (gekende heilzame werking)
 • Extra Lysine en Metionine voor vederopbouw
 • Perilla, quinoa en tonic seed voor betere conditie
 • Oregano als bron van kalium, calcium en fosfor


Het eivoer is gebruiksklaar en licht rul dankzij de toegevoegde oliën en vetten, maar kan ook gegeven worden in combinatie met verse groenten.

Joels Pro Line DRY grasparkiet

Het meest complete eivoer op de markt dankzij de medewerking van topkwekers uit de grasparkietenwereld verspreid over gans Europa.

Het eivoer bevat.

 • 10 verschillende gedroogde kruiden met elk hun specifieke eigenschap
 • Gammarus die zorgt voor dierlijke eiwitten
 • Gedroogde groenten
 • Kokosmeel
 • Extra Lysine en Metionine voor vederopbouw
 • Perilla, quinoa en tonic seed voor betere conditie
 • Oregano als bron van kalium, calcium en fosfor


Het eivoer is gebruiksklaar, maar kan natuurlijk ook gegeven worden met wat verse groenten, extra kruiden, rusk en/of een kleine hoeveelheid water.

Joels Pro Line SEED Budgie mix High Protein

Dé grasparkietenmengeling voor de hedendaagse showgrasparkiet

Pro Line SEED (Budgie mixHP) bevat 45% plat witzaad, 30% Japanse millet en witte perilla zorgen voor de essentiële eiwitten. De mengeling is verder aangevuld met een assortiment zaden om een optimale opname te verzorgen, perfect in balans met de nodige voedingsstoffen. 
Last but not least vinden we in onze BudgieMixHP ook quinoa terug. Dit populaire zaadje zorgt voor essentiële aminozuren, vit B12 en vit E.

Tijdelijke actie : BIRDY Finect kopen ontvang GRATIS BIRDY Cleaner

actie geldig in België en Nederland tot en met 30/06/2016

Hou luizen weg van uw vogels en hun eitjes dankzij BIRDY-Finect. Onderhouden slechts 1x iedere 3 weken vernevelen. Bij een hoge luizendruk wekelijks vernevelen gedurende 3 weken.
BIRDY-Cleaner All Round is een 100% biologische geconcentreerde ontvetter en reiniger.

TIJDELIJK bij aankoop van BIRDY Finect ontvangt u BIRDY-Cleaner all-round GRATIS.

Bij aankoop van 1 L BIRDY-Finect ontvangt u GRATIS 750 ml BIRDY-Cleaner all round
Bij aankoop van 5 L BIRDY Finect ontvangt u GRATIS 5 L BIRDY Cleaner all round
Actie geldig in België en Nederland tot en met 30/06/2016. Vraag ernaar bij uw winkelier of wederverkoper.
Verdeling naar de winkels in België door Joels bvba en Vanrobaeys NV
Verdeling naar de winkels in Nederland door H Meijer en Slaats dierenvoeders.

 

 

BIRDY Cleaner All-round

ontvetten en reinigen

BIRDY Cleaner is een geconcentreerde ontvetter en reiniger. Ideaal voor zowel TT- als kweekkooien. Handig en snel in gebruik dankzij de kant-en klare formule en de kwaliteitsvolle verstuiver.
BIRDY Cleaner is 100% biologisch afbreekbaar, ruikt aangenaam zacht en werkt snel en doeltreffend tegen de hardnekkigste vervuiling.Geschikt voor het reinigen en ontvetten van de verblijfplaatsen of accessoires van alle type vogels.
Verkrijgbaar in een handige verstuiver van 750 ml en voordeel jerrycan van 5 Liter

Gouden Ring Show te Roeselare editie 2013

Joels pakt uit met uitgebreid gamma Vanobbergen

Na de overname van VANOBBERGEN vogelvoeders in september 2013, werden er door de firma Joels al meteen enkele veranderingen doorgevoord. Vanaf nu is het unieke en kwalitatieve eivoer van VANOBBERGEN ook verkrijgbaar in 4 kg verpakking.
Het VANOBBERGEN eivoer is alom bekend bij de kanariekwekers. Door zijn iets grovere structuur dan de klassieke eivoeders en zijn aangename geur wordt het eivoer veel beter opgenomen. Liefhebbers die overstappen op VANOBBERGEN blijven steevast bij VANOBBERGEN ! Naast de kanariekwekers heeft de firma Joels nu ook een mengeling voor kleine parkieten, wildzang, exoten, grote parkieten en papegaaien op de markt gebracht. Hierdoor kunnen nu ook de andere liefhebbers genieten van het uitstekende VAN OBBERGEN eivoer.

 

VAN OBBERGEN vogelvoeders

Vanaf nu beschikt Joels bvba over een totaal pakket aan eivoer / opfokvoer voor uw vogels !

Ons vochtig eivoer onder de merknaam Orni-nature kende U al. Geprezen voor zijn “Premium Quality” heeft deze reeds zijn sporen verdiend. Het prachtig hersluitbaar zakje kan u reeds in tientallen winkels terugvinden. Dankzij het toenemend succes is dit eivoer ook in grotere verpakking verkrijgbaar.

Het eivoer gamma wordt uitgebreid met droog super volume opfokvoer van “VAN OBBERGEN”.

U leest het goed. Dankzij de overname van VAN OBBERGEN vogelvoeders door Joels bvba zijn wij instaat U vanaf nu een nog breder en vollediger gamma eivoer aan te bieden.

VAN OBBERGEN SUPER volume opfokvoer is geschikt voor zowel kanaries, exoten,  wildzang, kleine & grote parkieten. VAN OBBERGEN opfokvoer is een kwalitatief betaalbaar eivoer met minder stof, welk volledig opgegeten wordt en bovendien een aangename geur kent.

VAN OBBERGEN SUPER VOLUME OPFOKVOER - een must voor uw vogels !

NIEUW - BIRDY Vitaal

Vitamine- mineralensupplement voor sportduiven

Green 7 gamma verder uitgebreid

Nu ook beschikbaar voor alle andere geliefkoosde huisdieren

NIEUW !!!! ORNI-BREEDER MIX

Green 7 Bird Breeder

Green7 Bird Breeder is een veilige, biologisch afbreekbare reiniger welke met succes gebruikt kan worden in de wereld van de vogelliefhebbers.

Green7 Bird Breeder is veilig toepasbaar op kunststof, aluminium, galvanisé, hout, steen, ceramiek en trespa (volkern), ... 
Green 7 Bird Breeder wordt in België verdeeld door Joels bvba. Staat Green 7 Bird Breeder nog niet in een speciaalzaak bij u in de buurt, contacteer ons snel.

BIRDY Prestatiekorrel Leo Heremans

BIRDY Products

Orni-cleaner

Orni Max verzorgingsproducten

Comments